Kavitacija

 

Kavitacija – tai viena iš veiksmingiausių figūros korekcijos ir nereikalingų riebalų pašalinimo procedūrų, kuria gali būti atliekamas ir celiulito gydymas. Jos metu sukeliamos žemo dažnio (25–50 kHz) ultragarso bangos, suformuojančios „sprogstančius“ ir riebalines ląsteles sunaikinančius mikroburbuliukus. Jie tarsi „suplėšo“ ląstelių sienelę ir išlaisvina joje esančius riebalus: 90 proc. jų pasišalina į limfą ir 10 proc. iš karto į kraują.

Ultragarsinė Kavitacija (Šlaunys) – 45€

Ultragarsinė Kavitacija (Sėdmenys) – 35€

Ultragarsinė Kavitacija (Pilvas) – 35€

Pridėti į norų sąrašą

    Procedūros metu: -Nepažeidžiama kraujagyslių, nervų ir kitų jungiamųjų audinių struktūra. -Suardomi gilieji riebaliniai sluoksniai. -Formuojamos kūno linijos -Didinamas odos stangrumas ir elastingumas. -Gali būti išjudinama nusistovėjusi limfa – pagreitinamas limfos nutekėjimas ir toksinų pašalinimas. -Pagerinama mikrocirkuliacija ir atkuriama kraujotaka.

     

    Tai tinkamas pasirinkimas klientams su nedideliu ir vidutiniu antsvoriu: efektyvumą padidina įvairūs masažai (taip pat ir limfodrenažinis), fizinis aktyvumas, saikinga mityba.

     

    Ultragarsinės gydymo procedūros tinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie nori be chirurginių operacijų pakoreguoti ir suformuoti kūno linijas, sumažinti norimų kūno vietų apimtis, pagerinti odos struktūrą, sumažinti celiulito požymius. Kavitacija atliekama nugaros, pilvo, juosmens, klubų, sėdmenų, šlaunų, žastų bei veido srityje.

     

    Visi klientai pabrėžia, kad ši procedūra nesukelia jokio skausmo ar diskomforto. Didelis privalumas, jog nereikia jokios specialios priežiūros – pacientas gali iš karto maudytis, eiti į darbą arba sugrįžti prie kitos įprastinės veiklos.

     

    Celiulito gydymas ir kitos kūno tobulinimo procedūros gali būti atliekamos naudojant tokius antgalius: vakuuminį, ultragarsinį ir kavitacinį. Veido procedūroms pritaikytas specialus antgalis – jautresnei zonai.

     

    Dalinis kūno linijų formavimo rezultatas matomas jau po 2–5 procedūrų, tačiau ilgesniam efektui pasiekti rekomenduojamas gydymo kursas yra 10–15 procedūrų. Jų skaičius priklauso nuo amžiaus, bendros organizmo būklės, medžiagų apykaitos, hormonų pusiausvyros, celiulito stadijos.

     

    Kavitacija tobulai tinka: -Celiulito gydymui. -Riebalų susikaupimo pertekliaus sumažinimui. -Netobulų formų korekcijai. -Lipomos ardymui. -Riebalų sluoksnio apimties mažinimui. -Po liposakcijos operacijos likusių defektų koregavimui.